DS-260

Page: « < 1 2 3 4

Author Post
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
Salutare tuturor!
Am o intrebare legata de formularul DS-260. Statusul pentru IV Application - trebuie sa fie Completed? Altceva ar mai trebui? Vreau sa ma asigur ca e corect completat si sa nu am vreo surpriza [in cazul in care CN-ul meu, mare ce-i drept, ajunge sa fie "strigat"]
Merci fain de raspunsuri si ajutor!
Member
Registered: Nov 2014
Posts: 24
sa intelegem ca ai verificat si ai fost selectata?
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
hutanu-marius wrote
sa intelegem ca ai verificat si ai fost selectata?


E pt DV2015, si CN-ul e destul de mare. DS-260 pt DV-2016 va fi available doar pe la sfarsitul lui Mai banuiesc.

PS.: selectat, nu selectata : )
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1547
danluca: ai castigat la DV-2015 si acum vrei sa trimiti formularul DS-260??
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
Mihai wrote
danluca: ai castigat la DV-2015 si acum vrei sa trimiti formularul DS-260??


Mihai, formularul e trimis de anul trecut de prin Mai : ) Eram curios daca e OK statusul in care e acum, eu am CN40xxx si cu putina sansa, in August poate ajunt la interviu [asta dupa calculele mele, si raportat la cum au mers lucrurile in trecut]
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1547
Ei zic asa:
"After submitting the Form DS-260 online, print the confirmation page. You must bring the confirmation page to your visa interview.

The Kentucky Consular Center (KCC) will review your information, and will let you know if there are any problems with the data you have provided. KCC may request that you go back to CEAC to update information on your DS-260.

Please be aware that KCC can only tell you if your form is complete. KCC cannot tell you whether or not you or your family members are qualified for diversity visas. Only the consular officer who interviews you can make that decision."

la tine apare "Completed"?
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
Am incercat sa postez ce am la sfarsit, dar nu reusesc ... am primit un confirmation number si un numar de la U.S. DoS - CEAC Confirmation
Iar statusul de Completed il vad la IV Application

Application List for IV Case XXX

Given Name Surname Relationship Fee Status
X X PRINCIPAL N/A COMPLETED View

Si nu am mai umblat la DS-260 de cand l-am completat.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1547
Atunci nu mai umbla pe acolo, sa nu deranjezi... :)
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
OK, atunci asa voi face. Imi era teama doar sa nu fie ceva gresit, tinand cont ca daca ajung la interviu va fi tarziu si nu e loc de greseli. Merci fain!
Member
Registered: May 2015
Posts: 2
Buna ziua.Am fost selectat pentru sansa de a primi viza sua la loteria recent incheiata.Am observat ca pentru completarea formularului DS-260 am nevoie de pasaport.Acum astept eliberarea lui pentru ca nu aveam unul valabil,dar intre timp am observat ca trebuie si celorlalti membrii ai familiei pasapoarte.Intrebarea mea e daca sunt de ajuns pasapoarte temporare pt ei sau trebuie sa fie electronice?Am nr de selectie 13xxx.Va fi cam tarziu inca 2 sapt de asteptare?Multumesc.
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
@kaloom - parerea mea e sa astepti sa ai pasapoartele electronice. Nu stiu daca pasapoartele temporare sunt acceptate, si oricum trebuie sa aiba pasaportul valid pt cel putin 6 luni de cand ai primit viza. Plus ca daca amandoua conditiile de mai sus sunt indeplinite, ar urma ca in putin timp dupa ce ajungi in US sa trebuiasca sa schimbi pasaportul [cele temporare expirand] si cred ca ar fi mai costisitor si ar dura mai mult.
Dar cum ziceam, asta e parerea mea personala. O informatie oficiala ai putea sa primesti de la KCC cu siguranta.
Bafta!
Member
Registered: May 2015
Posts: 2
Salutare.Tocmai ce am terminat de completat formularul ds-260 .Am primit si confirmarea din partea KCC.Dar am o nedumerire:observ ca mai sunt 2 aplicatii pe numele sotiei si copilului care nu le-am completat...sunt obligatorii sau doar formularul meu ca si castigator e de ajuns?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1547
ds-260 se completeaza pentru fiecare membru, deci si pentru sotie/copil.

"The principal applicant and all family members applying for a diversity visa in the DV-2015 and DV-2016 program must complete Form DS-260. You will need to enter your DV case number into the online DS-260 form to access and update the information about yourself and your family that you included in your DV entry."
Member
Registered: Jul 2015
Posts: 1
Buna ziua!
Am primit confirmarea pentru a completa DS-260 dar am nevoie de ajutor!
Nu reusesc sa inteleg de unde sa iau cele doua numere:
My Invoice Number - aici am inteles ca potinlocui/folosi data nasterii este corect?
si Beneficiary ID!
Trebuie sa platesc ceva? unde si cat?
Ma puteti ajuta?
Multumesc

Page: « < 1 2 3 4

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate