Castigatori Loterie, viza parinti temporara

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2013
Posts: 20
Va scriu voua celor care ati castigat la loterie si care va doriti sa va invitati parinti aici pentru maxim 5 luni.Noi suntem in USA de aproape 2 ani, si am venit prin loteria vizelor. Am ramas insarcinata dupa 4luni de locuit aici, pentru ca ne doream un baby.Inainte cu 4 luni sa se nasca ne- am gandit sa ii trimitem pe parinti mei la ambasada ptr a aplica ptr viza si sa vina aici sa imi fie mai usor in primele luni cu bebica. Au mers la interviu si surpriza au primit amandoi pe 6 luni. Au avut la ei actele doveditoare ca au o proprietate, cont cu banuti in banca, copiile cu green cardurile noastre, formularul specific vizei de turist, ecografia cu bebica( surpriza aveau datele astea despre noi si nu a fost nevoie sa o arate), acte doveditoare ca sunt angajati si ca fac intrerupere in perioada in care sunt aici,rezervare bilete avion, dovada cont bancar ca au bani sa isi plateasca ei biletele, certificat de nastere al sorei mele necasatorite ,care traieste in tara, copii CI ale bunicilor pe care ii ingrijesc. Intrerviu in romana, ca au specificat ca nu stiu engleza.la intrare pe teritoriul Usa a decurs normal fara schimbari. Am stabilit cu ei sa stea 5 luni chiar daca au 6 luni.Au fost sinceri si au raspuns la intrebarile consului. Sper sa ajute topicul pe cei care isi doresc parinti ptr cateva luni aici. Au fost 5 luni minunate ptr noi si ei, primul nepot, prima iesire a lor intr- o alta tara, i- am plimbat cat de mult am putut si ne- a permis timpul.
Ps: Mihai nu am stiut unde sa includ postul, te rog sa il asezi tu unde trebuie.
Member
Registered: Dec 2013
Posts: 5
Buna,

Printr-o experienta similara am trecut si noi de curand. Parintii mei, sora mea si mama sotiei mele au obtinut viza de turist pe 10 ani. Tot un bebe a dus la sirul acesta de interviuri :)
Parintii si sora au fost toti trei la interviu in septembrie. Au avut cu ei cate in luna si in stele dar nu le-a cerut nimic :). Bine asta nu inseamna ca nu trebuie sa fiti pregatiti. Ei aveau actele de firma ( sunt pensionari dar au o mica afacere de familie), dovada cu cativa bani in banca, copie dupa green card, un mail de la mine ( un fel de chemare) si actul de proprietate al apartamentului. Sora mea avea adeverinta de la locul de munca, extra bancar cu banii din banca si adeverinta de student. Nu le-a cerut nimic, doar pasaport, chitanta pt plata vizei si confirmarea interviului. Interviul a durat 5 minute conform spuselor lor. A decurs in limba romana. I-a intrebat la cine merg, cu ce ne ocupam noi aici, cat vor sa stea si cine plateste pentru excursie. Dupa care au primit viza.

Soacra mea a fost la interviu acum cateva zile si la fel a fost pregatita cu acte proprietate apartament, adeverinta de la serviciu cum ca are concediu fara plata 6 luni dupa care este asteapta inapoi la serviciu, extras bancar, copie green card. De asemenea i-au cerut doar pasaport, chitanta plata viza si confirmare programare interviu. Interviul tot scurt si cam cu aceleasi intrebari: la cine merge?cat vrea sa stea? cand i-a zis ca 6 luni a parut mirata doamna consul iar soacra mea i-a explicat ca are concediu fara plata. A mai intrebat-o daca merge singura si scopul vizitei.
In concluzie s-au mai relaxat interviurile pentru viza de turist si se pare ca se acorda mai usor ca inainte.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate