O problema

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2017
Posts: 6
Salut. Am fost selectat pentru loteria vizelor, problema este ca eu am doar diploma de bac , nu am deloc experienta profesionala, desi am terminat liceul de multi ani , m-am intretinut din mici afaceri pe care practic nu le pot dovedi . In acest caz , am vreo sansa sa trec peste interviu , ca sa stiu ca sa nu mai platesc taxe. multumesc.
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 49
Location: Bucharest, RO
Salut blademan. Felicitari ca ai fost selectat!!! :D
Diploma de bac iti este suficienta. Experienta profesionala ti-ar fi de folos in cazul in care nu ai diploma de bac, dar nu e cazul la tine. Completeaza linistit DS-260 si trimite-l cat mai repede posibil. ;)
Member
Registered: May 2016
Posts: 34
Esti a doua persoana SELECTATA aici pe forum avand indoieli...prietene ai castigat LOTERIA, asta inseamna o sansa foarte mare la green card. Chiar daca ai pierde viza si banii pentru taxe nu vei regtrea mult pierderea banilor. Dar daca nu te vei duce la ambasada vei trai toata viata cu regret ca puteai fi in US cel mai probabil. Dute curajos inainte si nu da inapoi acum cand mai ai putin...diploma ii suficient. Good luck buddy!
Member
Registered: Dec 2015
Posts: 34
Felicitari!!
Ce mult as vrea sa am si eu astfel de problema :)
Member
Registered: May 2016
Posts: 34
@TASICUTA si eu as vrea haha. Dar se pare ca ambasada nu vrea sa-mi creeze probleme, ahh cat de dragut! 😂
Member
Registered: May 2017
Posts: 6
Multumesc pentru incurajari. Am trimis formularul ds260 , dar nu stiu dupa ce criterii se va trece interviul . Din cate stiu cei selectati sunt mult mai multi decat numarul de vize , ma gandesc ca vor veni si cei cu studii superioare , si ei vor avea mai multe avantaje decat mine .
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 49
Location: Bucharest, RO
Din punctul de vedere al studiilor, ca sa treci interviul, diploma de bac este aproape egala cu cea de licenta. E adevarat ca poate e un mic atu sa ai facultatea (pt ca o sa-ti gasesti chipurile mai repede de lucru), insa nu cred ca esti dezavantajat doar cu bacul, din moment ce asta e cerinta loteriei.

Interviul se trece aproape oricum, dar urmatoarele criterii par a fi importante (strict opinia mea personala):
-sa dovedesti ca te poti intretine in US catva timp, fara sa ajungi la mila statului. Asta presupune sa ai 'ceva' bani in cont, eventual o declaratie de suport de la o persoana din US.
-sa stii ceva engleza. Altfel cum o sa ne descurcam acolo?
-sa ai eventual o oferta de munca cu o firma din US
-sa ai un cazier curat
-sa nu fi mintit deloc in acte...

Practic, atunci cand primesti invitatia la interviu vei primi toate detaliile, nu numai ce ti-am zis eu acum. Din punctul meu de vedere, nu se merita sa-ti faci griji mai mult de 10%. ;)
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 2
Buna,
Cine ma poate ajuta cu raspunsuri concrete la urmatoarea problema.
In 2014 am castigat loteria vizelor si in august 2015 am fost in state dar a intervenit ceva in tara si am venit inapoi, dupa aceia nu m-am mai dus si in august 2016 a expirat viza.Intrebarea mea este as putea recupera viza sau trebuie sa joc din nou?

Multumesc tuturor pentru ajutor! :)
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Ai intrebat la consulat despre situatia ta? Un raspuns mai concret decat de la consulat nu cred ca poti obtine...
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 2
Nu am intrebat :D dar o voi face.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate