Salut,

Vreau sa aplic pentru o viza de turist pentru USA.

Stiu ca nimeni nu-mi poate spune daca in ochii celor de la ambasada pot sa dovedesc ca nu vreau sa raman acolo ilegal dar ma gandesc ca voi aveti mai multa experienta, poate cunoasteti cazuri similare etc.

- 21 ani (deci fara nici o proprietate in numele meu whatsoever)
- Lucrez la o firma de IT
- Student, intru in anul terminal din toamna la o facultate din domeniul IT
- Ca si situatie financiara, cu un pic de ajutor de la parinti, pot sa ajung la undeva 5-7k usd in cont
- Daca m-ar ajuta cu ceva (?) este posibil sa treaca ai mei masina familiei pe numele meu.
- Nu am bilete de avion / rezervari facute pentru ca nu prea are sens sa fac asta avand in vedere ca as of now nici nu pot ajunge in tara respectiva legal.

Oare cum s-ar prezenta situatia mea in fata celui/celei care m-ar intervieva la ambasada? As avea sanse sa iau viza? As putea face ceva in plus ce mi-ar creste sansele?

Multumesc frumos