Interviu reusit Bucuresti 30 Mai 2017

Page: < 1 2

Author Post
Member
Registered: May 2017
Posts: 11
Salut Cristian, ma bucur că ați ajuns cu bine, așteptăm cu nerăbdare postarile tale!
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 29
Felicitari si mult succes peste ocean! Informatiile tale sunt bine-venite, cu atat mai mult cu cat sunt de o data mai recenta.
Eu astept cu nerabdare anul viitor si sper sa prind interviul. Am CN 34XXX.

Multa bafta tuturor!
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 49
Location: Bucharest, RO
Buna tuturor!

Viza este valabila fix 6 luni din momentul in care faci vizita medicala. Noi am fost la medic cu mai bine de o luna inainte de interviu, deci dupa interviu ne-au mai ramas aproape 5 luni ca sa plecam in State.
Interviul a fost pe 30 mai '17 si plecarea am avut-o pe 9 iunie. Va sfatuiesc pe toti: nu cumparati biletele inainte sa aveti vizele in mana. Eu le-am cumparat la cateva minute dupa interviu si am avut o gramada de stres, intrucat au fost mai multe zile libere cu 1 Iunie si vizele nu mi-au sosit in timpul promis. Am facut o sesizare la ei, in sfarsit... mi-au sosit vizele si plicurile sigilate cu 2 zile inainte de plecare in US.

Drum lung de altfel... Bilete la Turkish Airlines, layover de 1 ora si 35 min. Extrem de neprevazator. Am zis ca daca suntem cu copilul mic, ne e mai bine sa avem escala scurta. Dar va inchipuiti ca plecarea in US e la fel ca la Varsovia? Am alergat tot aeroportul din Turcia de mi-au transpirat si ghiozdanele. Si cand in sfarsit ajungem la poarta (era de mult timp 'last call'), reusim sa ne asezam in linie cu sute de persoane. Era o coada de puteai sa acoperi trotoarul intre Universitate si Unirii. Fiecare pleca in US in state diferite. In sfarsit, intrebam pe unul pe altul, ne linistesc cei de acolo ca am prins totusi avionul. In avion, o caldura de puteai sa faci sauna. Evident ca exagerez unele lucruri, dar ce spun aici s-a intamplat aievea.

Ajunsi in LAX, nu am prea multe sa povestesc. Cumva cumva trec vreo 2 ore, timp in care ne iau la intrebari o gramada de ofiteri, ne pun sa completam diferite chestii, apoi sa ne gasim bagajele...

Drum lung si din Los Angeles in San Diego. Nu chiar asa lung, dar asa ni s-a parut dupa atata vreme de amorteala in avion.

Impresia despre US? Totul e ca in filme. Punct. E superb. Si aici se munceste, si aici mai sunt boschetari, dar per total totul este extraordinar aici. Lumea e atat de amabila, de la nea ala care aduna frunzele, pana la managerul de la Wells Fargo. Ne-au venit GC-urile pe 22 iunie. Pentru SSN a trebuit sa mergem aici la un office sa completam niste formulare. Apoi numerele ne-au venit prin mail pe 15 Iunie. Adica imediat.

Va raspund bucuros daca mai aveti ceva intrebari si daca imi e cu putinta bineinteles.
E greu sa revin aici pe forum. Stiti, ma iau cu treaba, cu familia, acum sunt si cu niste cursuri... Nu promit, o sa incerc insa sa mai dau cate un semn din cand in cand.

Va doresc tuturor multa bafta si sper sa ajungeti cat mai multi aici, ca tare e bine! :)
Member
Registered: Dec 2015
Posts: 34
Multumim pentru impartasirea experientei traite, si sper sa va gasiti cat mai repede locul in societatea americana. Fiindca stiu ca inceputurile nu sunt deloc usoare, nu prea exista timp pentru forum, e si normal, ziua are 24 ore nu 48 cum ne-am dori.
Succese, si da....ai dreptate sa ne vedem cat mai multi pe acea partea a malului unde te afili.

P.S. voi cum credeti o sa mai fie loteria vizelor? sa tot zvonit ca Trump o sa suspende acest program.
Member
Registered: May 2017
Posts: 25
Multumim mult pentru feedback! Eu tocmai m-am intors din vacanta - USA -Michigan, 3 saptamani, la Great Lakes, Rochester Hills & Detroit!
Succese nebanuite, Cristian! Speram sa mai primim vesti interesante!

Page: < 1 2

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate