***IMPORTANT! Modificare perioada aplicare DV-2019

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 29
Salutare!

Dupa cum probabil stiti deja, site-ul unde se depun aplicatiile a intampinat probleme tehnice in ultimele zile. Inscrierea va fi reluata in perioada 18 octombrie - 22 noiembrie, iar formularele depuse in primele zile de inscriere nu vor fi luate in considerare.

Deci toti cei care v-ati inscris in primele zile, va trebui sa va inscrieti din nou in aceasta noua perioada de aplicare. Informatia va aparea curand si pe site-ul oficial.

Succes!

P.S. Am incercat sa postez de pe telefon, dar a fost un esec total, iar ulterior nu am reusit sa modific postarea. Rog admin sa modifice titlul thread-ul in "Modificare perioada aplicare DV-2019" si sa stearga primul mesaj. Multumesc!
« Last edit by Mihai on Sun Oct 15, 2017 2:07 am. »
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Mai multe detalii am publicat eu aici:
-> http://www.loteriavizelor.com/dv-2019-incepe-din-nou-vezi-aici-noua-perioada-de-aplicare-in-2017/
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 29
Mihai, imi cer scuze ca m-am bagat peste tine, eu am deschis direct pagina de forum si nu mai verificasem si pagina principala. Cum pe forum nu am vazut nimic despre acest subiect, m-am gandit sa anunt.

Poate mai sunt persoane care intra direct in pagina de forum, fara sa mai verifice prima pagina.

Am inteles ca oricum, toti cei care au aplicat vor fi anuntati si prin intermediul adresei de e-mail cu care s-au inscris. E o sansa buna pentru toti cei care ati facut greseli in formular sa il completati cu atentie, pentru ca nu puteti efectua corecturi si nu puteti reveni la formular sa vedeti ce ati completat, daca va ganditi la anul ca nu mai tineti minte "oare ce nume am completat, oare ce am scris la adresa etc.". Mare atentie si la poze, sa nu fie mai vechi de 6 luni!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
A venit confirmarea oficiala:

Due to a technical issue, the DV-2019 entry period that began on October 3 has been closed. Entries submitted during October 3-10 are not valid and have been excluded from the system; they will not count as a duplicate entry. The technical issue has been resolved and a new full entry period will begin at noon, U.S. Eastern Daylight Time on Wednesday October 18, 2017 and will run until noon Eastern Standard Time on Wednesday November 22, 2017. Only entries submitted during this period will be accepted and considered for selection in the lottery. Please throw away any confirmation number or other documentation that you have if you submitted an entry during Oct. 3-10.

Locked

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate