Greseala la aplicatie?

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Nov 2017
Posts: 2
Salut! Am completat formularul online - prima pagina cu nume, adresa, poza etc., m-a trimis pe a 2a pagina in care verific daca datele completate sunt corecte si urma sa apas "submit", dar am apasat print pentru ca asa scria acolo, am decis ca nu am nevoie sa printez pagina aia si in loc sa dau "back" am inchis aplicatia. Am redeschis aplicatia din "History", iar aplicatia mi-a spus sa nu dau back din browser si daca vreau sa ma trimita inapoi la pagina la care am ramas. M-a trimis la pagina in care verific daca datele sunt corecte si cand am apasat "submit", m-a trimis inapoi la prima pagina, cea cu nume, adresa, poza etc.

Am inchis pagina aia si am redeschis o noua aplicatie, am completat-o si dupa ce am apasat "submit", am primit instant numarul de confirmare etc.

Am gresit si sunt sanse sa fiu descalificat, sau prima aplicatie nu s-a trimis pentru ca am inchis-o si cand am apasat "submit" prima data m-a trimis inapoi la prima pagina? Multumesc pentru ajutor, bafta tuturor!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Daca ai primit doar un numar de confirmare, ai trimis doar o aplicatie. Sistemul iti poate spune daca incerci sa trimiti o a doua aplicatie cu aceleasi date si te avertizeaza ca nu o poti trimite pe a doua.

Deci, e ok!
Bafta!
Member
Registered: Nov 2017
Posts: 2
da, la fel am crezut si eu, multumesc si bafta!

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate