Cum procedez daca nu am familie/cunostinte in SUA?

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Nov 2013
Posts: 1
Buna ziua! A fost cineva in situatia de a nu avea familie/cunostinte in SUA si totusi sa fi plecat? Cum ati reusit sa va descurcati?
Member
Registered: May 2013
Posts: 32
nici eu nu am gasit raspunsul la intrebarea asta pe forum.
de fapt o sa gasesti experientele fiecaruia, pana la interviu .... dupa acest moment nu se mai stie nimic de nimeni , pentru ca nimeni nu mai intra sa-si continue povestea (de succes sau nu)....
Member
Registered: May 2013
Posts: 71
Si eu as dori mai multe info legate de acest subiect...sunt in aceeasi situatie...daca cineva ne poate ajuta cu un raspuns
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
prezentarea unei adrese de corespondenţă este obligatorie. fără ea, USCIS nu are unde să trimită GC-ul.
Member
Registered: May 2013
Posts: 71
Aramis multumesc pentru raspuns.
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 5
Vad ca nu a raspuns nimeni la problema ridicata de acest topic. Si noi suntem in aceeasi situatie, nu avem pe nimeni in zona Dallas, unde vrem sa mergem. In schimb pot rezerva un apartament intr-un Holiday Inn pe 3 saptamani si sa dau adresa de acolo, ce credeti ar putea fi asta o varianta?
Member
Registered: Feb 2017
Posts: 45
Buna Lacryss, eu stiu cazuri care nu aveau pe nimeni aici si au dat adresa de la hotel, sau airbnb si a fost ok.
« Last edit by Mihai on Thu Jun 08, 2017 11:20 am. »
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 5
Salut,

Multumesc Axacos. Voi face o rezervare la hotel si le dau adresa de acolo.
Member
Registered: Aug 2017
Posts: 37
Buna Lacryss, cum ai rezolvat cu adresa de corespondenta? Ai facut rezervare la hotel? Nici noi nu avem pe nimeni, si nu stim cum sa procedam. Multumesc
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 5
Buna. Am dat pana la urma adresa unei rude, desi eu vreau sa merg in alt stat. Nu cred ca merge cu adresa po box sau hotel, desi am inteles ca la interviu poti sa o schimbi. Inca mai caut o solutie pentru Texas.
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
Salutare! Nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp, dar eu am fost in situatia de a nu avea pe nimeni in US. La interviul de la ambasada am dat o adresa a unui hotel la care am spus ca voi sta [asta era in NY] dupa care am schimbat adresa cu o adresa in Chicago cand am ajuns pe aeroport [am reusit sa gasesc pe cineva care sa primeasca GC-ul meu, care nu a ajuns, dar asta e alta poveste].
Ai dreptul sa schimbi adresa o data aterizat in US - ofiterul de la Immigration te intreaba daca adresa initiala e corecta sau o vrei schimbata.
Sper sa ajute pe cineva informatia asta, si daca mai sunt alte intrebari pot incerca sa raspund [sper sa nu uit sa intru sa verific numai].
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Multumim Dan.. poate deschizi un alt topic sa ne spui cum e viata pe acolo, daca ai gasit ce cautai si in general prin ce aventuri ai trecut pana acum :))

Cred ca a fost palpitant dar a meritat!
----
Update: Dan a raspuns invitatiei mele si "aventura" lui o gasiti aici > http://www.loteriavizelor.com/forum/topic.php?id=1053
« Last edit by Mihai on Wed Mar 14, 2018 12:04 pm. »

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate