DV cu viza turistica in curs de valabilitate

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Feb 2018
Posts: 2
Buna ziua tuturor!
Locuiesc in Italia si in 2012 am solicitat o viza turistica US, cu intentia de a merge doua saptamani in Los Angeles. Spre surprinderea mea, dupa un scurt interviu am primati viza pentru 10 ani. Din lipsa de bani si a unor imprejurari cu munca, nu am reusit sa merg nici pana in ziua de azi. Anul trecut am aplicat prima oara la DV iar acum imi vin tot felul de dubii si frici...
1. Daca voi fi printre cei selectati si la interviu ma vor intreba de ce nu am beneficiat de viza turistica, ce raspund? Faza cu banii e destul de riscanta zic eu... adica nu ai avut bani sa mergi in vizita dar ai ca sa te transferi definitiv... :?
2. Daca nu voi fi printre cei selectati, risc sa nu mai pot folosi viza turistica? Viza e valabila pana in 2022.
3. Daca nu trec cu bine de interviu, risc sa nu mai pot folosi viza turistica?
A mai fost cineva in situatia mea?
Multumesc mult...
Member
Registered: Feb 2017
Posts: 45
Buna Hope! Viza turistica nu are nici o legatura cu DV si vizele de emigrare. Daca vei castiga si ti se va emite o viza de emigrare, viza turistica va fi anulata. Daca nu vei castiga, viza turistica este valabila pana in ultima zi a perioadei de valabilitate.
Banii nu vor ridica o problema...una este sa te muti intr-o alta tara...vinzi propietati, iti lichidezi conturi etc si alta e sa calatoresti cand rezidenta ti-o pastrezi in tara ta, deci nu ai cum sa faci rost de bani ca pentru emigrare. Nu cred ca o sa te intrebe de ce nu ai plecat. Si daca te intreaba, poti spune ca ti s-au schimbat prioritatile la momentul respectiv. Eu am avut la un moment dat si viza turistica pe 10 ani si J1 pe 18 luni si nu au zis nimic. In momentul cand am luat viza R1, mi-au anulat viza turistica si au verificat daca am indeplinit conditiile vizei J1 (avea o restrictie de 2 ani).
Multa bafta!
Member
Registered: Feb 2018
Posts: 2
Multumesc mult Axacos, mi-a venit inima la loc dupa ce am citit mesajul tau.
Bafta tuturor!

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate