pot sa plic daca sunt deja in state

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2009
Posts: 1
buna! am o intrebare. daca traiesc deja pe teritoriu american, ilegal, pot sa aplic pentru loteria vizelor? multumesc frumos!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Member
Registered: Mar 2009
Posts: 137
parerea e este sa treaca o adresa din ro si in caz ca este selectat te intorci in tzara si te duci la interviu ;) cred ca e cel mai bine ca sa nu ai probleme.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Daca ar fi asa de simplu.... eventual sa se teleporteze in tara pentru a nu trece pe la vama. Dar ce te faci cu datele pe care le au despre el, si care indica ca trebuia sa paraseasca teritoriul american la o anumita data si nu afacut-o?! O infractiune ramane o infractiune.

Cred ca cel mai bine in situatia de fata este sa apelezi la un avocat din State si sa il intrebi direct despre aceasta posibilitate.
« Last edit by Mihai on Wed Oct 07, 2009 4:36 am. »
Member
Registered: Mar 2009
Posts: 137
pai bun ia expirat viza ei considera ca a plecat de unde vor sti ei ca inca este pe teritoriul american? de intor se va intoarce in containaru cu oii pana in valencia apoi in romania va vedea el. asta ce am auzit pe la alti
Member
Registered: Jan 2008
Posts: 20
Location: TM
JunioR, te uiti prea mult la filme! Ce crezi ca frontierele SUA sunt ca si embargo-ul cu barca la Sirbi in anii 90?
Pai mai nenicule, eu cand m-am dus prima data in SUA, nenea de la aeroport mi-o mai luat odata amprentele si mi-o mai facut o poza, mi-o bagat pasaportu intr-un scaner ca sa-mi inregistreze viza si mi-o pus o stampila si mi-a capsat un biletel de pasaport (pe biletel scria cu ce am sa ma ocup eu in SUA); la plecare, o tanti (colega cu nenea care m-o pozat) mi-o luat biletelul si o bagat din nou pasaportul in scaner.
Ce concluzii tragi dumneata de aici?
Member
Registered: Mar 2009
Posts: 137
nu aveam de unde sa stiu ca a ajuns legal acolo odata ce a spus ca traieste pe teritoriul american ilegal. cunosc persoane care au intrat in state ilegal si care au iesit tot ilegal. intradevar e dea dreptul desprins din filme... trb sa le mai las dar nu vb ce vad la tv ca nu am 12 ani.
Member
Registered: Oct 2008
Posts: 39
Pentru JunioR
Nu vreau sa fiu cinic la adresa ta, dar......nu te supara ca iti spun; unele comentarii postate de tine pe acest forum sunt de-a dreptul ridicole. Vorbesti nu ca un copil de 12 ani ci ca unul de 7 care toata ziua se uita la desene animate. Esti cam visator baiete, cred ca ar trebui sa revii cu picioarele pe pamant. Fii mai realist...

"pai bun ia expirat viza ei considera ca a plecat de unde vor sti ei ca inca este pe teritoriul american? de intor se va intoarce in containaru cu oii pana in valencia apoi in romania va vedea el. asta ce am auzit pe la alti" JunioR
----gandeste de 10 ori inainte sa scrii un lucru!
Member
Registered: Mar 2009
Posts: 137
oke ms de complimente raulbv

Locked

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate