Interviu 2018

Page: < 1 2

Author Post
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Inainte de data interviului va rugam sa expediati pe adresa Ambasadei 2(doua) fotografii realizate conform instructiunilor. Nu ne trimiteti fotografiile pe care le-ati folosit pe cererea de inregistrare eDV. De asemenea va rugam sa includeti o copie xerox dupa pagina biografica din pașaportul dvs. si o foaie de hartie cu numele, adresa completa si nr. de telefon al persoanei din Statele Unite la care doriti sa primiti green-card-ul. Adresa Ambasadei este: Bld. Dr. Liviu Librescu nr.4-6, Sector 1. Bucuresti.
La data interviului va rugam sa prezentati urmatoarele documente:
-pasapoarte(pasaport curent si pasaport anterior cu viza SUA);
-vizita medicala;
-caziere judiciare din Romania si din tarile unde ati locuit mai mult de 1 an de zile dupa implinirea varstei de 14 ani;
-certificat de nastere original si copie xerox;
-diploma de bacalaureat original si copie xerox;
-alte diplome(optional);
-acte de suport financiar: extras de cont bancar, act de proprietate sau Affidavit of Support Form I-134 semnat de un sponsor din Statele unite insotir de formularul federal income tax return. Actele de garantie pot fi preentate in copie;
-confirmarea inregistrarii la sediul de curierat TNT pt. returnarea pasaportului cu viza dupa interviu.
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Taxa de viza de imigrare este de 330 USD/persoana si se achita la Ambasada in ziua interviului, in numerar in USD sau echivalentul in RON sau cu card.
Nu este necesar sa prezentati copii legalizate sau traduceri in limba engleza a documentelor.
Vizita medicala este valabila 6 luni de la data efectuarii. Viza de imigrare va fi limitata la data expirarii vizitei medicale.
Va informam ca dupa eliberarea vizei de imigrare va trebui sa achitati la USCIS o taxa de 220USD pentru green card.
Member
Registered: Aug 2017
Posts: 37
Multumesc danat!
M-ar interesa instructiunile legate de poze.
Stii cumva care sunt?
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Nu am cum sa dau copy paste, nu ma lasa si este mult de scris!
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Incearca aici:https://travel.state.gov/content/dam/visas/iv-dv-supplemental/BCH_Bucharest.pdf
Member
Registered: Aug 2017
Posts: 37
Buna danat!
Am primit instructiunile legate de poze :)
Iti multumesc pentru tot si iti doresc BAFTA!
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Cu placere! Multumesc!
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 25
Salutare tuturor! Sa va povestesc pe repede inainte(pentru ca asa a si decursu totul) experienta mea. Dupa luni de asteptari si ani de incercari...a venit ziua cea mare: INTERVIUL! Programat in data de 06.02.2018 la 11.30 in Madrid(locuiesc aici) Ajung bineinteles cu o ora inainte in fata ambasadei...pregatit sa astept. Nu am asteptat, pentru ca nu mai era nimeni in afara de mine...asa ca m-au bagat inauntru. Controlul de rutina, merg la ghiseu, predau acte: certificat de nastere, diploma, cazier, livret militar, extras de cont bancar, o fotografie...nu au cerut DS260, sau alte confirmari.
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 25
Sunt chemat la interviu...o doamna super amabila, m-a pus sa jur ca o sa spun adevarul, m-a amprentat, m-a intrebat despre locul in care o sa merg, la cine, despre profesia mea actuala, despre ce mi-ar placea sa fac in America, ce studii am...VIZA acordata!!! Ne uram reciproc o zi buna si ies din amabasada relaxat. Trei zile mai tarziu...pachetul meu cu pasaport si plic cu acte pentru vama, erau la posta(acolo am ales sa mi le trimita) Am platit taxa de 220 dolari la USCIS pentru Green Card si acum...caut bilet de avion :). Cam asta ar fi...va doresc tuturor celor care asteptati sa va vina randul...MULTA BAFTA!!!
Member
Registered: Mar 2018
Posts: 7
Buna seara tuturor! Am ales aceasta sectiune deoarece aici a scris Danat despre actele necsare la interviu. Am si eu o intrebare: diploma de bacalaureat se refera doar la aplicantul principal sau si la insotitor? Ideea este fiica noastra are probleme cu cei de la facultate care nu vor sa ii elibereze diploma (momentan) si vreau doar sa stiu daca trebuie sa insist sau nu. Multumesc! CN-ul nostru este 203XX si asteptam pentru inceputul lunii iulie (conform Visa Bulletin). Felicitari tuturor celor care au reusit pana acum! Bafta celor care vor urma (inclusiv noua :)))
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Buna, Alina! Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar cred ca cerinta este doar pentru aplicantul principal. Daca ai nelamuriri, cel mai bine ar fi sa suni la Ambasada. Sunt foarte prompti si amabili. Mult succes la interviu!
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 28
Diversity Visa - Confirm Your Qualifications
The Diversity Immigrant Visa (DV) Program requires the principal DV applicant to have a high school education, or its equivalent, or two years of qualifying work experience as defined under provisions of U.S. law.

If you do not have either the required education or qualifying work experience, you are not qualified to be issued a diversity visa. (Only you, as the principal applicant, must meet this requirement. Your spouse and children do not have to meet this requirement.)
Member
Registered: Mar 2018
Posts: 7
Multumesc mult, Danat! Voi vedea exact la momentul acela. Succes !
Multumesc mult si kata1977! Da, asa cum ai citat, vad ca scrie doar aplicant principal insa nu eram sigura si pentru copii.
Multumesc pentru raspunsuri!
Succes!
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 28
Pt mult prea putin Alina! Multa bafta si sa fie bine!
Asa cum ai vazut cerinta este obligatorie doar pt aplicantul principal .
In schimb cazierele trebuie pt toti.
Al fel varsta fetei voastre la momentul trimiterii aplicatiei sa nu fi depasit 21 de ani sau sa fi fost deja casatorita.
Member
Registered: Mar 2018
Posts: 7
kata1977 - da, avem cazierele luate si, da, fata inca nu are 21 de ani (din fericire :))
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 28
Atunci US scrie pe voi! :)))))))) Mult noroc atunci spre o viata noua !
Member
Registered: Mar 2018
Posts: 7
Multumiesc pentru incurajari!

Page: < 1 2

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate