Interviu iunie 2018

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 2
Buna ziua, suntem sot si sotie cu nr de caz 201##. Am primit un singur mail cu data interviului pe 19 iunie dar nu specifica nimic de acte necesare. Trebuie sa mai primim un al doilea mail?
De asemenea daca se poate sa imi spuna cineva care a avut SSN inainte de interviu... acesta este vericat de cei de la ambasada? Daca am fost recent in sua intreaba daca am lucrat acolo?
Va rog sa imi spuneti in caz de succes al interviul cum primim pasapoartele cu viza si dupa cat timp.
Multumesc!
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 10
SSN e verificat de KCC inainte de a fi trimis la ambasada dosarul tau, da poti fi intrebata daca ai mai lucrat in SUA
Pasapoartele le primesti prin TNT, trebuie sa iti faci un cont online pentru asta
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 28
eu iti recomand sa aveti SSN urile la voi, oricum din ce stiu trebuiau trecute si in formularul DS260, numarul de pe ele va ramane indiferent daca veti dori sa le schimbati sau nu sau nu sunt valide de munca (in acest caz se va schimba doar statutul). De asemenea daca aveti viza anterioara pe pasapoarte expirate ar fi bine sa le aveti si pe alea la voi impreuna cu noile pasapoarte.
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 28
pt documente. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html

sau cu un tel la ambasada .
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 28
daca ati mai fost - ca turisti probabil ca o sa va intrebe scopul si durata vizitei, unde etc. depinde cu ce statut ati fost...intrebarile vor fi relativ predictibile....doar daca nu ati "calcat" pe bec pe acolo si au info....atunci se vor putea complica lucrurile. In familie mea de exemplu s a castigat anterior la DV si aveau SSN uri dar fara drept de munca. Acum au acelasi numere de SSN - doar ca au primit valide de munca.
de asemenea legat de pasapoarte - din ce stiu minim 24 de h maxim cateva zile (depinde si daca sunteti sau nu din Buc). Pasapoartele cu viza asa cum a spus su andrada le primiti prin TNT sau le puteti ridica voi direct de la ei. Daca le doriti acasa/ servici etc o sa plati o taxa (parca era undeva la 24-25 d elei) daca nu ma insel. Tot pe site ul celor de la TNT - dupa ce ti faci cont poti sa urmaresti si cand sunt gata de livrare sau ridicare , statusul, sa modifici locul sau data livrarii etc De asemenea din ce stiu daca nu le ridici (direct sau nu te vor gasi pt livrare) pasapoartele vor ramane la ei maxim undeva la 10 zile, apoi vor fi trimise inapoi la ambasada ...de unde le vei putea ridica. Bafta la interviu!
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 2
Multumesc mult pentru informatii😊
Ati fost de mare ajutor!
Pentru Court and Prison Records si Police Records ne trebuie doar cazierul?
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 28
da sa le aveti la voi neaparat la interviu in original si copie. cazierele trebuie scoase pt amandoi.
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 28
Din pacate nu se vede nimic din ce ai postat! :))
Member
Registered: Feb 2017
Posts: 45
Ankanka, incearca sa scri fara diacritice. Imi aduc aminte ca Mihai spunea ca site-ul nu suporta diacritice si din motivul asta nu se posteaza mesajele.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
@Ankanka: Daca scri cu diacritice sau daca incerci sa copiezi un text din alta parte, acel text s-ar putea sa contina caractere care nu sunt acceptate si de aceea nu iti apare textul. Daca continui sa ai probleme, gasesti adresa de email in subsolul paginii si poti sa imi trimiti un mesaj sa vedem unde este problema.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate