foto si nivel de studii

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2014
Posts: 1
buna seara am si eu o intrebare de fapt doua:
prima am completat formularul pentru DV2016 si l-am trimis ,am numarul de inregistrare si unicul lucru gresit este ca fotografiile a doi membri din familia mea au tonul de fundal( modificat din gri la facut alb) si doua sint nemodificate(adica gri tonul de fundal),ar putea descalificarme pentru aceasta greseala? :shock:

si a doua intrebare ar fi:unde trebuie sa completam (sotul vrea si el sa incerce)dar are scoala profesionala si munceste de 3 ani ca sofer de grua in spania,la intrebarea numarul 12 ,,ce studii are,,ne zice sa vizitam pagina ,,http://online.onecenter.org/ pentru a vedea daca ocupatia lui se califica pentru o viza,am vazut ca doar sofer nu sofer de grua ,poate aplica si unde trebuie sau ce sa puna ca sa poata aplica?multumesc mult si bafta tuturor
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
fundalul trebuie să fie de culoare deschisă (caldă). mai degrabă pot fi descalificați cei doi cu poze modificate.

soțul nu se califică pe baza experienței profesionale. trebuie să vă uitați la grupele 4 - 5 cu SVP > 7. șofer nu se regăsește acolo.
Member
Registered: May 2015
Posts: 1
Salut, am si eu o intrebare referitoare la certificatul de studii care treb de prezentat la interviu. Problema e ca persoana care a cistigat loteria a finisat studiile acum 44-46 ani in urma si certificatul de studii nu s-a pastrat...unde il pot recupera??? Vreau doar sa stiu exact care certificat de studii este cerut pentru persoanele in etate care au studiat in perioada ceea (adica e neaparat cel de 10 clase sau merge si cel de 8 ) ? Are vreo importanta daca sotia cistigatorului a finisat doar 8 clase sau scoala medie cum era pe atunci???
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
teoretic la ministerul invățămintului.
dar mă indoiesc să poată rezolva ceva. pe vremea aia liceul avea mai mult de 10 clase.
dependenții nu contează, este necesar ca aplicantul principal să indeplinească condițiile.
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 2
buna.am si eu o intrebare referitoare la studii.am terminat liceul dar nu am diploma de bac,pot participa la loterie chiar daca nu am diploma,dar pot dovedi ca am terminat liceul?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
@Andreea: poti participa la loterie dar in cazul in care vei fi extrasa, la interviu trebuie sa prezinti diploma de bacalaureat. Avand in vedere ca participarea pentru DV-2020 este in 2018 si interviurile pentru castigatori incep in octombrie 2019, in iunie 2019 ar fi bine daca ai lua diploma de bac (asta in cazul in care castigi si vrei sa mergi mai departe). Oricum, diploma e bine sa o ai...

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate