Stare civila

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2018
Posts: 1
Buna!
Am o intrebare, daca eu si prietenul meu aplicam si sa presupunem ca unul din noi castiga, daca pe urma ne casatorim ambii vom avea dreturi de green card ?
Multumesc!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1558
Daca unul dintre voi afla ca a castigat in 7 mai 2019, va trebui sa va casatoriti imediat (1-2 luni) si sa trimiteti formularul de aplicare pentru visa ds-260 cu datele pentru amandoi. Astfel veti fi invitati impreuna la interviu si veti obtine amandoi vizele diversity. La interviu va trebui sa demonstrati cu probe ca relatia este de lunga durata si nu s-a realizat din interes.
« Last edit by Mihai on Wed Oct 10, 2018 10:18 am. »
Member
Registered: Nov 2018
Posts: 2
Buna ziua, spuneti-mi va rog dacă sunt căsătorit iar pe certificatul de căsătorie apar cu numele soțului, in tip ce in pașaport sunt cu numele avut anterior, la completarea formularului mă trec cu numele din pașaport sau cu cel din certificatul de căsătorie? Mulțumesc!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1558
In buletin cum apare? Daca v-ati casatorit si ati schimbat numele de familie, pasaportul cu nume vechi nu mai este valid.
Member
Registered: Nov 2018
Posts: 2
In buletin sunt cu numele anterior casatoriei. Acum 1 an ne-am casatorit in Statele Unite, iar in urma cu 5 luni ne-am inregistrat certificatul si-N tara. Urmeaza sa-mi schimb buletinul la Consulat si apoi Pasaportul. Momentan am viza pe acest pasaport. In situatia data cum ar fi corect sa completez pentru loteria vizelor cu numele din pasaport sau cu cel obtinut dupa casatorie? Multumesc!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1558
Ultimul act are prioritate.. deci acum ai un singur nume, cel de dupa casatorie. Daca urmeaza sa schimbi toate actele, de ce ai mai folosi vechiul nume?!

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate