casatorie

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2017
Posts: 6
Salut. Eu am primit deja invitatia la interviu, si inaintea interviului as dori sa ma casatoresc, credeti ca exista vreun risc sa imi fie respinsa viza ? Sau cum credeti ca ar fi mai bine sa ma casatoresc dupa interviu? Eu mi-as dori sa plec impreuna cu viitoarea mea sotie in state.
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 30
Daca te vei casatorii dupa interviu nu vad cum sotia ta mai poate avea vreo sansa rapid sa primeasca viza....
Pt ca viza o vei primii doar tu.
Viza primita de tine este doar pt a muncii si locui legal pe teritoriul US ...asa ca sansele ca ea sa poata aplica dupa pt o viza de reunire a familie si sa o primeasca ..sincer nu cred. La fel sansele ca ea sa primeasca o viza turistica...nu stiu cu ce te va ajuta si ce sanse o sa aibe...doar daca sa presupunem ca printr-o minune va primii viza turistica asa ca nu i va ramane decat sa ramana ilegal in US pana cand tu dupa 5 ani poti aplica pt cetatenie. Chiar si atunci statutul ei nu i va permite pt voi decat o aplicatie de reunire a familie care insa poate sa dureze si ani buni de zile.
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 30
Daca te casatoresti intre timp .....sansele sunt 50-50 sa reusiti. Tine doar de voi - sa puteti demonstra ca este pe bune ....si - casatoria nu a fost facuta doar cu scopul ca ea sa primeasca viza...Va trebui la interviu sa demonstrati legatura voastra ca exista cel putin de la momentul in care tu ai aplicat la loterie...cum a decurs, casatorita, cat de mult va iubiti - poze, marturii etc etc etc - o intreaga nebunie.
Si de asemenea tine si de ei....daca o sa va creada sau nu...daca vor avea cea mai mica suspiciune legata de relatia voastra....iti vor respinge aplicatia.
Member
Registered: May 2017
Posts: 6
Am inteles, ea are deja o viza de turist si a mai fost in state. Nu stiu daca acest aspect o avantajeaza sau o dezavantajeaza.
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 30
daca a iesit la timp din US si nu a incalcat cu absolut nimic legea acolo - este un avantaj clar.
Acuma ti am zis daca esti pregatit sa le demonstrezi ca aceasta casatorie este una pe bune si ca relatia voastra este una reala nu vad vreo problema. Trebuie insa sa fi pregatit cu poze (de la cununie, nunta, etc), marturii, diferite lucruri facute in comun (gen vacante, ca stati impreuna, cheltuieli comune etc), astfel incat la interviu sa nu existe nici un fel de suspiciune cum ca aceasta casatorie ar fi fost facuta din interes (pt ca ei vor pleca in principiu de la aceasta suspiciune/premiza). Eu unul nu pot sa va doresc decat Multa bafta pt amandoi si sa fie bine!
Member
Registered: May 2017
Posts: 6
Va scriu cam tarziu , am trecut peste acel interviu , a fost foarte greu deoarece ne-a intervievat separat . Luasem 3 pastile de XANAX inainte , care m-au ajutat sa ma debarasez dde emotii . Am reusit ceva ce putini reusesc , mai ales cu acea persoana pe care o vazusem de 3 maxim ori in viata mea . M-am bucurat foarte mult la momentul ala , dar din pacate cand am ajuns in SUA am regretat foarte mult ca ne-a acordat viza .Am cazut in plasa unei escroace , unor escroci .Aveti grija cui faceti bine in viata , ganditi-va de 2 ori inainte .
Member
Registered: May 2017
Posts: 6
Inventasem o poveste credibila , probe ale relatiei , scene cu ea in sala de asteptare a ambasadei , ne prefaceam ca ne cunoastem , nu paream stresati deloc , imbratisari , nu vorbeam deloc despre intelegere de frica sa nu fie puse microfoane . Am avut cam 3 luni la dispozitie sa ma pregatesc , a fost o perioada de stres maxim , nopti nedormite , sa pun totul la punct in detaliu, cautari pe forumuri despre interviu , din pacate am ajutat , si nu am iesit deloc bine . Am trait cea mai mare dezamagire din viata mea cand am ajuns aici .
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1558
Se mai intampla si astfel de cazuri... deci ati reusit sa treceti interviul amandoi, ati plecat impreuna in State.. si pe urma.. ce-a urmat?

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate