Interviu 2019

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Feb 2019
Posts: 3
Buna ziua.Am o mare nelamurire,daca ma poate ajuta cinevaPoate inca nu inteleg mersul procesului complet.Am primit mail-ul,am trimis documentele cerute acolo,si am primit mail inapoi cum ca documentele sunt ok si urmeaza sa mi i se trimita un email cu data exacta a interviului.Insa eu am o nedumerire,in niciunul din emailuri nu scrie nimic nici de analizele medicale si nici de taxele ce trebuie sa le platesc catre ambasada,diploma de absolvire a liceului etc.,si incep sa-mi fac griji.Aveti vreo idee care este procedura si mersul?Va multumesc mult de tot.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Programarea nu vine prin email, trebuie sa intri pe pagina unde ai vazut ca ai fost selectat, sa vezi acolo detaliile interviului.. ai incercat acolo?

Daca nu scrie nimic, poti sa le scri direct la KCC sau Consulatul American sa ii intrebi detalii despre cazul tau.
Member
Registered: Feb 2019
Posts: 3
Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov.

acest mesaj e scris in ultimul email de la ei,dupa ce am trimis documentele,in care imi spune ca o sa mai primesc un email.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Nu trebuie sa astepti mesajul de la ei ca sa verifici pagina respectiva.. azi ai intrat? Iti apar detalii?
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
Buna ziua.Am o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva. M-am uitat pe visa bulletin si am vazut ca pana la sfarsitul lunii iunie trebuie sa se prezinte toti cei pana la nr.26800 unde sunt si eu. Inca nu am primit nici un e-mail pana acuma,ce este de facut, care sunt pasii de urmarit.Am mai controlat si formularul DS-260 si sus in dreapta imi scrie ca scade in 30.04.19,ce inseamna ?.....multumesc!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Sunny ce CN ai?
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
26500 Mihai
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Cu 4-6 saptamani inainte de data interviului ar trebui sa primesti un email in care sa iti spuna sa te duci online pe pagina unde ai vazut ca ai castigat si sa afli detalii despre interviu si ce acte trebuie sa le trimiti prin email.

Avand in vedere ca sistemul de instiintare s-a schimbat putin din acest an, daca nu primesti nimic pana la inceputul lunii mai, contacteaza-i tu prin email, spune-le ca urmeaza sa ai interviul in iunie, ca nu ai primit nici un mesaj si ca doresti sa sti ce acte sa le trimiti. Iti vor raspunde si de acolo urmezi pasii specificati de ei.
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
Multumesc mult!
Mihai,as mai avea o intrebare daca ma poti ajuta,ca am auzit 1000 de variante 🤔.Daca nu ai diploma de bacalaureat si ai doar 2 ani de liceu ( 9-10) si dupa aia ai diploma de scoala profesionale cu meserie (cautata in USA) si experienta,crezi ca vor fi probleme la interviu?
Multumesc anticipat!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Conform instructiunilor de participare, ar trebui sa fie probleme pentru ca se mentioneaza pentru participare minim diploma de bac sau indeplinirea conditiei de experienta in munca. Acum daca tu ai selectat in formularul de participare la studii "Scoala profesionala" si ai scris in ds-260 detalii despre experienta in munca si ei te-au invitat la interviu, inseamna ca vor sa discute cu tine (ma refer la tine ca nu stiu a cui caz este...). Nu inseamna ca iti vor da si viza.

Stiu ca in Romania este greu de indeplinit conditiile de experienta in munca asa ca majoritatea castigatorilor ajung la interviu si il trec pe baza indeplinirii criteriilor educationale (minim bac).

De cand administrez acest forum, de peste 15 ani, nu a venit nimeni sa scrie ca a trecut de interviu fara diploma de bacalaureat.. poate or fi existat.. poate nu.
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
Mihai,e posibil sa discut cu tine in privat?
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
Buna Mihai,am trimis email toate documentele ce au spus sa trimit si acuma astept sa imi trimita mail cu interviul..dar inca nu am primit nimica .Ce trebuie sa fac ? Multumesc mult!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Ai putea sa ii suni si sa ii intrebi daca toate documentele trimise sunt ok sau mai au nevoie de ceva. Dupa care sa astepti. Poti eventual sa mai verifici daca au aparut informatii despre interviu, desi iti trimit ei mesaj cand sa intri online si sa verifici.
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
OK,dar nu pot sa scriu un mail la KCC sau la consulatul american si sa intreb detali despre cazul meu.Am intrat pe pagina unde am fost selectat dar nu este nimic nou.Am citit ca ai scris la alta persoana va nu trebuie sa asteptam mail pentru interviu. As pute-a avea email de la consulatul american si un nr.de telefon,multumesc!
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.

Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov.
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
Ceea ce am trimis este ultimul mail primit de la Ei.Preocuparea mea Este ca timpul este foarte scurt si trebuie facute si analize medicale.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate