completare DS 260

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jun 2018
Posts: 3
Buna ziua

Am fost selectata pentru visa 2019. voi aplica eu cu sotul si cei 2 copii. Pentru completarea formularului DS 260 trebuie sa avem cu totii pasapoartele valide? pentru toti se completeaza date din pasaport? ( copii inca nu au - trebuie sa le fac pasaport si apoi sa completez formuarul ? )
Member
Registered: Jun 2018
Posts: 3
Multumesc
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 10
Cel mai usor e sa completati dupa ce aveti pasapoartele :) se poate completa si inainte de a le avea cu un alt numar, dar dupa aceea trebuie sa redeschideti aplicatia, daca o trimiteti asa
Member
Registered: Jun 2018
Posts: 3
Mulțumesc Andrada.
Member
Registered: May 2019
Posts: 3
Buna ziua,

Puteti va rog sa ma ajutati cu cateva informatii? Sunt putin confuza in legatura cu completarea formularului DS 260.

1. Pentru fiecare membru al familie trebuie completat cate un formular sau este doar un singur formular pe care il compleateaza participantul principal si in care poate sa adauge membrii familie?

2. In acest stadiu sunt necesare incarcarea anumitor documente? De exemplu, este nevoie sa se prezinte certificatul de casatorie daca a avut loc recent?

3. Care este termenul limita pentru completarea formularului ?

Multumesc,

Astept cu nerabdare un rapuns,

O zi frumoasa!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1558
1. Pentru fiecare membru al familiei trebuie completat cate un formular.
2. Nu. Doar DS-260. Documentele se prezinta la interviu si unele vor trebui scanate si trimise prin email inainte de interviu.
3. Nu este un termen limita, depinde de CN. Ce CN ai?
Member
Registered: May 2019
Posts: 3
Buna seara Mihai,

Multumesc pentru raspuns. Am CN 31XXX, cred ca este cam mare avand in vedere editiile din anii trecuti, dar o sa incerc.

Mai am o curiozitate, exista vreo problema daca am participat cu un nume, iar in DS 260 o sa il completez cu noul nume dobandit dupa casatorie? Am vazut ca in DS 260 Sample poti sa scrii daca ai avut alte nume( aici intra si numele avut anterior?). Ma gandesc sa nu fie vreo problema in momentul in care o sa mi se verifice dosarul :D

Multumesc,

O seara frumoasa!
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 18
Treaba cu casatoria dupa ce ai aplicat(si mai ales dupa de ai cistigat)e destul de serioasa.Documenteaza te bine.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1558
@Alisa: Nu e nici o problema. La interviu va trebui sa aduci documentele care sa atestete schimbarea numelui. Nu o sa fie chiar nici o problema avand in vedere ca schimbarea numelui s-a facut inainte de 7 mai 2019, nu?

DS-260 Sample este o versiune veche si nu mai corespunde cu ce exista in prezent. Din pacate Dep. de Stat nu au actualizat formularul dat ca exemplu online. Da, acea rubrica la care faci referire este pentru doamnele care isi schimba numele dupa casatorie.
Member
Registered: May 2019
Posts: 3
Buna Mihai,

Multumesc pentru raspuns. Casatoria a avut loc dupa 7 May, insa se poate dovedi ca este o relatie veche de 4 ani. Ma gandesc ca nici in cazul acesta nu este o problema.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1558
In acest caz va trebui sa aduceti probe la interviu ca sa demonstrati ca, casatoria nu este din interes. Dupa 4 ani, cred ca sunt destule dovezi .. ;)

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate