Nelamuriri studii

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2019
Posts: 5
Salut tuturor,
as vrea sa gasesc si eu un raspuns la o nelamurire in ceea ce priveste studiile. Sotia mea a fost selectata pt DV2020, CN EU00005***. Are studii universitare dar fara finalizarea studiilor. Oricum am mers pe faptul ca are diploma de bac. Si aici vine intrebarea fiindca ea a terminat liceul pedagogic (13 ani) insa pe diploma de bac apare filiera vocationala, profil pedagogic. Oare ar fi vreo problema la interviu, a mai trecut cineva de interviu cu diploma bac, invatatori-educatoare? Intreb asta fiindca tot ce am gasit cu liceu vocational nu prea suna bine. :( Multumesc pentru raspunsuri.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Felicitari! Veti avea interviul in luna octombrie.
Legat de intrebare, dilema vine de la interpretarea optiunii din formular "Vocational school," care in Romania s-ar traduce prin scoala profesionala care nu se termina cu diploma de bacalaureat... din cate stiu eu.
Daca sotia ta are diploma de bac, o sa fie bine. S-ar fi incadrat la "Some university courses" daca nu a ales "High school diploma".
Member
Registered: May 2019
Posts: 5
Salut Mihai,

iti multumesc pentru raspunsul prompt. Intre timp am sunat si eu la consulat si intr-adevar e ok cu diploma ei de bac. In legatura cu incadrare as mai avea o intrebare. Sincer eu nu mai stiu la aplicare ce am selectat High School Diploma sau Some Univ Studies. Oare daca am pus High School Diploma si in DS260 pun si studiile de facultate, ar fi vreo problema?
Referitor la interviu, avem CN 5XXX adica e aproape 6000. COnform VB 2018 si 2019 cei CN intre 4000-6000 au avut interviul in decembrie. O fi schimbat ceva? Merci
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
In DS-260 treci cu situatia existenta, nu va fi nici o problema.
Da, am ramas cu vechile numere care pana in 6000 aveau interviul in octombrie. Dupa noile reguli s-ar putea sa mergi in noiembrie-decembrie.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate