explicati-mi si mie va rog

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Mar 2008
Posts: 1
Salutare tuturor, sunt din bucuresti..ma macina de cateva zile acest subiect...loteria vizelor...am citit cu ce se mananca in mare...inca am si cateva neclaritati si anume: trebuie obligatoriu sa cunosti bine limba engleza?? eu ma descurc sa spunem cu engleza dar numai conversatie...oarecum si stiu sa scriu, dar asta doar ce am invatat de la scoala si din filme. In rprincipiu intrebarea era...pentru a aplica la loteria vizelor trebuie a stiu engleza bine???
Iar ce-a de-a doua intrebare ar fii: cand este urmatorul sezon de aplicare pentru loteria vizelor, am citit ca ultimul a fost pana in luna decembrie anul trecut..bun si acum cat mai trebuie sa astept ??? Imi cer scuze pentru lungul meu mesaj dar sunt tare curioasa...va multumesc !! :roll:
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
In teorie, pentru a aplica la loteria vizelor nu trebuie sa sti bine engleza. In practica, cu cat sti mai bine, cu atat poti sa te integrezi mai repede in America in cazul in care vei obtine green card-ul. Perioada de aplicare pentru acest an, 2008, ar trebui sa inceapa in luna octombrie. Instructiunile de participare pentru DV-2010 vor fi date publicitatii in luna septembrie. Poti sa revi pe acest site de cate ori doresti pentru a afla toate detaliile legate de procesul de aplicare la loterie.

Locked

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate