bafta tutoror

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Nov 2007
Posts: 12
Buna tuturor!
A mai trecut un an, ce repede trece timpul.Am aplicat si anul trecut, din pacate nu am castigat dar am invatat cat de important e sa completezi corect formularul.Ma gandeam la felul in care am completat anul trecut formularul si cred ca s-a strecurat o greseala ce ce inseamna ca am putut fi descalificata.Am observat insa ca si numarul celor care au castigat pentru 2009 din Romania a fost destul de mic in comparatie cu anii precedenti.
Am aplicat aseara, a mers foarte repede gratie tuturor sfaturilor de pe site, traducerea formularelor si de pe forum.Am primit acel numar de confirmare insotit de numele meu si sper ca anul vitor sa primesc plicul.
Multumesc celor care va ocupati cu traducerea formularelor si cu sfaturile oferite.Este foarte important ,ajuta mult, mai ales ca aceste informatii cat si aplicatia la loteria vizelor de pe acest site sunt gratuite.
Inca o data va spun -foarte mare atentie la completarea formularelor si multa bafta sa ne vedem in SUA in 2010.
Pana atunci Sarbatori fericite! ( e cam devreme) dar acum vine luna decembrie!!
Pupici si numai bine!
Member
Registered: Nov 2007
Posts: 5
Si eu am aplicat pt. prima data anul trecut , din pacate nici eu nu am castigat insa mai avem o sansa si anul acesta . Diseara ma duc sa-mi fac poza si o sa si aplic din nou . Bafta la toata lumea si sper sa ne vedem cu totii in State in 2010 .
Member
Registered: Oct 2009
Posts: 16
buna
stiti cumva daca ati mai aplicat trebuie completat in engleza formularul?
ma refer la strada ,numar ,bucuresti,... cuvintele astea...
Member
Registered: Nov 2007
Posts: 12
Buna Diana!
Uite aici http://www.loteriavizelor.com/forum/topic.php?id=76
Mihai cred ca a dat un raspuns care o sa te ajute.
Numai bine si bafta!
Member
Registered: Oct 2009
Posts: 16
Am inteles . Multumesc mult si multa bafta. O zi buna!
Member
Registered: Nov 2009
Posts: 10
Buna. Mai sunt cateva luni si unii dintre noi ar putea fi fericiti la primirea plicurilor.Am aplicat si eu pentru dv 2011 si simt ca voi castiga ,daca nu voi castiga cu siguranta am sa mai aplic..... pana voi castiga.Nu ma las.
TARA noastra de doi lei,imi pare rau ca spun asta si nu imi pare rau ca sunt romanca,dar as face orice sa plec cat mai curand ,ca din ce in ce e si mai greu la noi in tara suntem niste sclavi in tara noastra.SUNTEM TINERI SI FARA VIITOR.
Member
Registered: Nov 2009
Posts: 10
succes tuturor participantilor si sa vorbim in curand de primirea plicurilor.bafta
Member
Registered: Mar 2010
Posts: 2
Buna! Asteptam cu totii plicurile. Doamne ajuta-ne sa avem noroc sa scapam din tara asta de care isi bat joc guvernantii romani. ROMANIA ESTE O TARA FRUMOASA, PACAT CA E LOCUITA!!! :lol: Cred ca extragerile au inceput deja la 01.03 asa ca incet, incet, putem astepta postasul. ;) Bravo Tina, si noi aplicam de cativa anisori dar nu am avut noroc pana acum, acum simt si eu ca vom avea noroc. Daca primeste cineva plicul sa ne anunte si pe noi!!! SUCCES TUTROR, sa ne vedem in America!!! :lol: :lol: :lol:
Member
Registered: Nov 2009
Posts: 10
Buna tuturor.TIC TAC TIC TAC cam asa imi face inima pana la sfarsitul lui iunie..Ma bucur foarte mult sa vad ca au inceput sa apara plicurile si atata lume bucuroasa .Mare atentia la completarea formularelor .Desi am spus ca simt ca voi castiga ...inima mea bate ca nebuna...BRAVO CELOR CARE AU PRIMIT PLICUL.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate