Traieste, Munceste sau Invata in America ...

Citeste AICI Instructiunile pentru DV-2015 (1 octombrie - 2 noiembrie 2013)

Traducerea instructiunilor oficiale de participare DV-2014

- Instructiuni pentru programul Diversity Visa 2014 (DV-2014)

- Cerinte pentru participare

- Proceduri pentru inregistrarea participarii la DV-2014

- Informatii necesare pentru inregistrarea electronica

- Selectionarea aplicantilor

- Intrebari frecvente despre participarea la programul DV (1-6)

- Intrebari frecvente despre participarea la programul DV (7-12)

- Intrebari frecvente despre participarea la programul DV (13-20)

- Intrebari frecvente despre participarea la programul DV (21-26)

- Intrebari frecvente despre participarea la programul DV (27-32)

- Intrebari frecvente despre participarea la programul DV (33-34)

- Lista tarilor care se califica in programul DV-2014, pe regiuni geografice

INSTRUCŢIUNI PENTRU PROGRAMUL DIVERSITY VISA 2014 (DV-2014)

Programul de imigrare "Diversity Visa" mandatat de Congresul S.U.A. este administrat pe o bază anuală de către Departamentul de Stat şi condus sub termenii Secţiunii 203 (c) a Legii de Imigrare şi Naturalizare (INA). Secţiunea 131 a Legii de Imigrare din 1990 (Pub. L. 101-649) a modificat INA 203 prevăzând o nouă clasă de imigranţi cunoscută ca „diversity immigrants" (imigranţi DV). În fiecare an fiscal, secţiunea 203 (c) a Legii de Imigrare şi Naturalizare (INA) pune la dispoziţie maximum 55.000 de vize DV persoanelor din ţări cu rate mici de imigrare în Statele Unite. Pentru anul fiscal 2014 vor fi valabile 50.000 vize in categoria DV.

Programul anual DV pune la dispoziţie vize de reşedinţă permanentă, persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple dar stricte de calificare. Solicitanţii de vize DV sunt selecţionaţi printr-o tragere la sorţi aleatorie, făcută de un computer. Totuşi, vizele sunt distribuite pe şase regiuni geografice, cu un număr mai mare de vize acordat regiunilor cu o rată de imigrare mai redusă, şi cu neacordarea nici unei vize ţărilor care au trimis mai mult de 50.000 de imigranţi către SUA, în ultimii cinci ani. In cadrul fiecarei regiuni geografice, nici o ţară nu poate primi într-un an mai mult de şapte la sută (7%) din numărul de vize DV disponibile în fiecare an.

Pentru DV-2014, persoanele născute în următoarele ţări* NU se califică să aplice pentru program deoarece aceste ţari au trimis mai mult de 50.000 de imigranţi către SUA în ultimii cinci ani:

BANGLADESH, BRAZILIA, CANADA, CHINA (continentală), COLUMBIA, REPUBLICA DOMINICANĂ, ECUADOR, EL SALVADOR, HAITI, INDIA, JAMAICA, MEXIC, PAKISTAN, FILIPINE, PERU, COREEA DE SUD, MAREA BRITANIE (cu excepţia Irlandei de Nord) şi teritoriile sale dependente şi VIETNAM. Persoanele născute în Regiunea Adminstrativă Specială HONG KONG, Regiunea Administrativă Specială MACAU şi TAIWAN se califică în cadrul programului.

Schimbari în calificarea din acest an:

Pentru DV-2014, persoanele nascute în Guatemala se califica acum pentru selectie.

Departamentul de Stat a implementat înregistrarea electronică începând cu programul DV-2005, în scopul de a face programul Diversity Visa mai eficient si mai sigur. Departamentul utilizează tehnologie specială si alte mijloace pentru a îi identifica pe cei ce comit fraude în scopul imigrarii ilegale sau pe cei care trimit mai multe înregistrări.

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE PENTRU DIVERSITY VISA

Inregistrările pentru programul DV-2014 trebuie transmise electronic în perioada care începe la orele 12:00 EDT (GMT-4) ale zilei de marti 2 octombrie 2012 şi se încheie la orele 12:00 EDT (GMT-4) ale zilei de sambata 3 noiembrie 2012. Solicitanţii pot accesa formularul electronic (E-DV) la adresa www.dvlottery.state.gov în perioada de înregistrare. Scrisorile de participare trimise prin poştă nu vor fi acceptate. Solicitanţii sunt încurajaţi să nu aştepte ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate conduce la întârzieri ale website-ului. Nici o înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00, EDT, ale zilei de 3 noiembrie 2012.

TOP      Index Instructiuni       prima pagina

Urmariti-ne si pe:

   

©2001-  LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate